Perfect Web Team zit bovenop de ontwikkelingen binnen Joomla en de internetbranche. Op ons blog delen wij het laatste nieuws en onze kennis. Regelmatig geven wij handige tips & tricks voor Joomla.

 • Recente blog artikelen

  Hier lees je onze meeste recente blog artikelen. Blijf op de hoogte via social media:

 • 10 apr

  SEO case study: Waar is mijn mooie Google ranking gebleven?

  Bij Perfect Web Team doen we ook pure SEO projecten. In dit soort gevallen analyseren we (Joomla!) sites specifiek met een SEO vraagstelling en maken daar een rapportage met adviezen en “quick wins” voor.

  Lees meer...

 • 27 feb

  Perfect Web Team ♥ Joomla!Dagen 2017

  De Joomla!Dagen komen er weer aan! Dit jaar van 31 maart t/m 2 april in Zeist. Perfect Web Team is trotste gouden sponsor van de Joomla!Dagen 2017. Maar helpen uiteraard ook mee met de organisatie en verzorgen diverse presentaties.

  Lees meer...

 • 14 feb

  Perfect Web Team is officieel Joomla! Learning Partner!

  Perfect Web Team is officieel Joomla! Learning Partner (oftewel JLP) geworden in het 'Joomla! Certification Program'. Dat betekent dat wij certificeringsexamens mogen afnemen namens het officiële Joomla! project.

  joomla learning partner horizontal

  Lees meer...

 • 12 dec

  Gereedschap is zo goed als wie het gebruikt

  Bijna iedereen heeft wel eens een kwast vastgehouden. Het gereedschap is min of meer hetzelfde maar de resultaten zijn nogal verschillend, afhankelijk van wie de kwast hanteert. Van een geverfde muur tot en met de nachtwacht. De vraag is: naar welk resultaat ben je op zoek en wie kan dat voor je realiseren?

  Lees meer...

 • 6 dec

  Ja, Joomla! is veilig!

  Wij krijgen zo af en toe de vraag of Joomla veilig is. Ons antwoord is: Ja!

  Dat zeggen we niet zomaar. Miljoenen websites, grote bedrijven en organisaties maken gebruik van Joomla. Dat is natuurlijk niet zonder reden en dat zou niet zo zijn als het onveilig was.

  Lees meer...

 • 3 okt

  Joomla! templates van template clubs zijn verschrikkelijk!

  Joomla templates van template clubs zijn verschrikkelijk goed voor iedereen die relatief goedkoop, snel en makkelijk een aardige website wil neerzetten. Ze zijn daarentegen verschrikkelijk slecht voor professionele websites met doelstellingen in termen van bezoekers en conversie.  

  Lees meer...

 • 19 sept

  Een website is geen wasmachine

  Mijn wasmachine is in principe een onveranderlijk apparaat dat een statische levensloop heeft. Hij is besteld, de volgende dag afgeleverd en neergezet en blijft zonder wijzigingen zo staan totdat we verhuizen of totdat het ding stuk is. Als dat laatste binnen de garantie periode valt dan mogen ze dat, gratis, komen oplossen. Waarom werkt dat niet hetzelfde voor mijn website?

  Lees meer...

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs, of neem contact met ons op!

Bel ons:
085 - 210 40 60

Mail ons:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.