2017 blog

Onze blog & nieuws


 • Op ons blog delen wij ons laatste nieuws en onze kennis

  Blijf ook op de hoogte via social media:

 • Build in progress

  Wij bouwen door!

  Ons mooie kantoor is al een paar maanden heel stil maar gelukkig kunnen wij ook vanaf afstand mooie dingen blijven bouwen.

  11
  mei
 • Api

  Wij bouwen koppelingen (met API's)!

  Een application programming interface (API) is een verzameling definities op basis waarvan een computerprogramma kan communiceren met een ander programma (bron: Wikipedia).

  21
  feb.
 • Elasticsearch gold mine

  Elasticsearch integratie (voor Joomla)!

  Content is king maar kan je bezoeker die content op jouw website vinden? Een bezoeker op je website moet zo snel mogelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Als er heel veel informatie op je website staat dan is dat een uitdaging.

  13
  nov.
 • Joomla fortune cookie

  De toekomst van Joomla?!

  Geen zorgen! Joomla heeft als toolkit en webplatform een toekomst vol kansen! Bij Perfect Web Team geloven we in Joomla en zien we dat er een toekomst is voor Joomla. Misschien niet waar veel mensen nog hopen of verwachten dat die ligt.

  22
  jul.
 • Paul trienekens 304789 unsplash

  "We willen een simpele website..."

  Een simpele website is zo gebouwd. Maar simpel is een nogal relatief begrip. Zoiets als Facebook of liever zoiets als booking.com?

  27
  sep.
 • Joomladagen 2018

  Daarom Perfect Web Team bij de JoomlaDagen #jd18nl

  Perfect Web Team is natuurlijk bij de JoomlaDagen 2018, 12 t/m 13 april op de High Tech Campus in Eindhoven! Als organisatoren, als sprekers en als gouden sponsor met PWT Extensions!

  2
  apr.
 • Pwt in rome

  Live!: PWT Extensions, nieuwe Joomla extensies!

  We waren er al een tijdje mee bezig maar eindelijk is het gelukt, onze nieuwe Joomla extensies zijn live! Op de Joomla World Conference 2017 in Rome hebben we de eerste beta versies van de nieuwe PWT extensies beschikbaar gemaakt: PWT SEO, PWT Image en PWT Sitemap!

  20
  nov.
 • Bullding

  Wat kost een website?

  Wat kost een auto, wat kost een huis, wat kost een gebouw? Het hangt nogal van je wensen af.

  1
  nov.
 • Pixpro liveshow

  Martijn & Sander te gast in de PixproLabs live-show

  Afgelopen maandag waren Martijn & Sander te gast in de PixproLabs live show met Sarah Watz als host. Tijdens deze wekelijkse live-show op Facebook interviewt Sarah personen die een Joomla-bedrijf hebben.

  20
  sep.
 • Pwt extensions header

  Nieuw! PWT Extensions

  Tijdens het bouwen van nieuwe sites voor onze klanten hebben we extensies ontwikkeld die Joomla! nog krachtiger en gebruiksvriendelijker maken. Wij geloven in de kracht van deze nieuwe Joomla! extensies en maken deze nu ook voor jou beschikbaar!

  6
  jul.