Vacature: Frontend webdeveloper

maandag 08 juli 2019

Wij zoeken een Frontend webdeveloper met een passie voor het maken van snelle en toegankelijke websites die er op alle devices er perfect uit zien.

Bij Perfect Web Team werken we met Joomla!, dus affiniteit met open source en Joomla in het bijzonder is van harte welkom. Als je het daarnaast nog leuk vindt om in een multidisciplinair team te werken en bij het onze zou kunnen passen dan horen we graag van je.

De beste en leergierig!

Wij zoeken een full time / part time front-end developer die (uiteraard) ervaring heeft met HTML, CSS, SASS en Git. Daarnaast is ervaring met Grunt, Gulp, Yarn, Javascript, jQuery enz... een pré. Heb je deze kennis nog niet maar wel leergierig? Dan helpt ons team je graag op weg om hier vaardigheden in op te bouwen. Ken je al betere opties & technieken, dan zijn we meteen nieuwsgierig! :)

Uitzicht op de hei!

Wij bieden je een mooie werkplek bij de Bussumse Watertoren met uitzicht op de hei, goed salaris, reiskostenvergoeding, gezamenlijke lunch en uiteraard een gezellig team waarmee je de week op vrijdagmiddag met een borrel afsluit en regelmatig op pad gaat voor een teamuitje. Je bouwt aan websites die door veel mensen bezocht worden en aan de Joomla extensies die we voor andere webbouwers ontwikkelen. Je werk gaat dus zeker gezien worden!

Nieuwe tools voor leuke projecten

Uiteraard geven we je graag de ruimte om nieuwe tools en technieken te ontdekken, kennis op te doen en te delen. Ook wij zijn nieuwsgierig naar die nieuwe toffe ontwikkelingen en tools op ons vakgebied en hoe we die binnen onze projecten kunnen inzetten!

Bel naar 085 - 210 40 60 of mail naar hallo@perfectwebteam.nl. Dan maken we gelijk een afspraak voor een kop koffie en kijken we hoe we hier werk van kunnen maken!

auteur

Martijn Boomsma

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs, of neem contact met ons op!

Bel ons:
085 - 210 40 60

Mail ons:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.