Expert Sessie Joomla! Performance

vrijdag 21 april 2017

Bezoekers, Google en (uiteraard) jij willen graag een supersnelle website. Maar waarom is de snelheid van een website nou eigenlijk zo belangrijk? En hoe zorg je voor een snelle Joomla! site? In deze Expert Sessie nemen we een diepe duik in het onderwerp Joomla! Performance.

Hoe lang blijf jij zelf op een site met trage pagina's hangen? Heb je geduld, of ga je op zoek naar een vergelijkbare maar snelle website? Een trage website zorgt voor grote irritatie en is de nummer 1 reden om een website te verlaten. Maar dat is niet de enige reden waarom je graag een snelle website wilt. Google beloont snelle websites met een hogere positie in de zoekresultaten. Hierdoor komen er meer bezoekers op een Joomla! site en daarmee ook meer omzet of conversie.

Na de eerdere succesvolle sessies over Usability, Templates, Security en SEO is het nu tijd voor een Expert Sessie over Performance. De sprekers zijn Jisse Reitsma van Yireo en Simon Kloostra, Hans Kuijpers, Robin Poort en Sander Potjer van Perfect Web Team, allemaal bekende namen in Joomla! land.

Wat gaan we bespreken?

Tijdens de Joomla! Performance Expert Sessie gaan we uitgebreid in op snelle Joomla! sites. Zo komen deze onderwerpen onder andere aan bod:

  • Performance optimalisatie van Joomla! site en template
  • Joomla! caching en de caching engines
  • Server-side caching zoals Varnish
  • Server performance
  • Performance optimalisatie via .htaccess
  • Afbeeldingen optimaliseren
  • Gebruik van CDN-networks en Google AMP
  • Handige tools voor testen en optimaliseren van de snelheid

Verwacht kennisniveau deelnemers

Iedereen die zijn weg weet te vinden in Joomla! is welkom op deze Expert Sessie. Als we het hebben over het instellen van de caching gaan we er vanuit dat jij weet dat dit in de algemene instellingen van Joomla! kan.

Programma

12:30-13:00 uur Inloop met koffie/thee en een koekje
13:00-17:00 uur Presentaties
17:00 uur Borrel en nakletsen

Locatie

De Expert Sessie zal plaatsvinden bij het Perfect Web Team in de Bussumse Watertoren. Treinstation Bussum-Zuid ligt voor de deur met tevens een groot P&R terrein waar je gratis kan parkeren. 

Aanmelden

Meld je voor 1 juni aan voor de early-bird prijs van 55 euro excl. BTW per persoon, daarna kost deelname 70 euro excl. BTW per persoon. We sturen je voor aanvang van de Expert Sessie een bericht met meer informatie. Tot 23 juni!

Bedrijfsnaam
Invalid Input

Naam *
Voer je naam in

Adres *
Voer je adres in

Postcode *
Voer je postcode in

Plaats *
Voer je plaats in

E-mailadres *
Voer een geldig e-mailadres in

Deelnemers

Aantal
Invalid Input

Naam deelnemer 1
Invalid Input

Naam deelnemer 2
Invalid Input

Naam deelnemer 3
Invalid Input

Naam deelnemer 4
Invalid Input

Naam deelnemer 5
Invalid Input

Totaalprijs

0,00 Euro

Totaalprijs is exclusief BTW. Binnen enkele dagen na ontvangst van je aanmelding ontvang je een factuur van Perfect Web Team. Deze dient vóór aanvang van de Expert Sessie voldaan te zijn.

auteur

Sander Potjer

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs, of neem contact met ons op!

Bel ons:
085 - 210 40 60

Mail ons:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.