Perfect Web Team is officieel Joomla! Learning Partner!

dinsdag 14 februari 2017

Perfect Web Team is officieel Joomla! Learning Partner (oftewel JLP) geworden in het 'Joomla! Certification Program'. Dat betekent dat wij certificeringsexamens mogen afnemen namens het officiële Joomla! project.

joomla learning partner horizontal

Het Joomla! Certification Program is opgezet om een standaard neer zetten waarbij het kennisniveau van Joomla! kan worden gemeten. Joomla! professionals met het certificaat hebben aantoonbare en grondige kennis van Joomla!. Potentiële klanten kunnen zo eenvoudiger de echte Joomla! experts vinden.

Joomla! Administrator certificeringsexamen

Het eerste examen dat beschikbaar is in het Joomla! Certification Program is het Joomla! Administrator certificeringsexamen. Dit examen test je kennis en ervaring over onderwerpen als het installeren van Joomla!, het beheren en bewerken van artikelen, het beheren van gebruikers en de toegangsrechten, beveiliging en onderhoud, het beheer van extensies en nog veel meer.

Simon & Sander zijn gecertificeerd!

certified administrator certified administrator

Inmiddels zijn bij Perfect Web Team Simon Kloostra en Sander Potjer gecertificeerde Joomla! Administrators. Simon behaalde zijn Administrator certificering tijdens de Joomla! Super Sprint in Londen en Sander tijdens de Joomla! World Conference in Canada en. Beide zijn geslaagd met 93% en mogen nu met trots de Certified Administrator badge voeren.

Ook gecertificeerde Joomla! Administrator worden?

Dat kan! Als Joomla! Partner biedt Perfect Web Team vanaf nu met regelmaat een Joomla! Administrator certificeringsexamen aan. De eerste mogelijkheid is op dinsdagavond 2 mei 2017. Voor meer informatie en aanmelden kijk je op de Joomla! Administrator certificeringsexamen pagina. Dan sta jij ook binnenkort in de Certified Users Directory van Joomla!

auteur

Martijn Boomsma

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs, of neem contact met ons op!

Bel ons:
085 - 210 40 60

Mail ons:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.