2017 blog

Onze blog & nieuws


  • Op ons blog delen wij ons laatste nieuws en onze kennis

    Blijf ook op de hoogte via social media:

  • Bullding

    Wat kost een website?

    Wat kost een auto, wat kost een huis, wat kost een gebouw? Het hangt nogal van je wensen af.

    1
    nov.
  • Pixpro liveshow

    Martijn & Sander te gast in de PixproLabs live-show

    Afgelopen maandag waren Martijn & Sander te gast in de PixproLabs live show met Sarah Watz als host. Tijdens deze wekelijkse live-show op Facebook interviewt Sarah personen die een Joomla-bedrijf hebben.

    20
    sep.
  • Pwt extensions header

    Nieuw! PWT Extensions

    Tijdens het bouwen van nieuwe sites voor onze klanten hebben we extensies ontwikkeld die Joomla! nog krachtiger en gebruiksvriendelijker maken. Wij geloven in de kracht van deze nieuwe Joomla! extensies en maken deze nu ook voor jou beschikbaar!

    6
    jul.
  • Joomla expert sessie

    Expert Sessie Joomla! Performance

    Bezoekers, Google en (uiteraard) jij willen graag een supersnelle website. Maar waarom is de snelheid van een website nou eigenlijk zo belangrijk? En hoe zorg je voor een snelle Joomla! site? In deze Expert Sessie nemen we een diepe duik in het onderwerp Joomla! Performance.

    23
    jun.
  • Rallymaniacs

    SEO case study: Waar is mijn mooie Google ranking gebleven?

    Bij Perfect Web Team doen we ook pure SEO projecten. In dit soort gevallen analyseren we (Joomla!) sites specifiek met een SEO vraagstelling en maken daar een rapportage met adviezen en “quick wins” voor.

    10
    apr.
  • Joomladagen 2017

    Perfect Web Team ♥ Joomla!Dagen 2017

    De Joomla!Dagen komen er weer aan! Dit jaar van 31 maart t/m 2 april in Zeist. Perfect Web Team is trotste gouden sponsor van de Joomla!Dagen 2017. Maar helpen uiteraard ook mee met de organisatie en verzorgen diverse presentaties.

    27
    feb.
  • Joomla learning partner

    Perfect Web Team is officieel Joomla! Learning Partner!

    Perfect Web Team is officieel Joomla! Learning Partner (oftewel JLP) geworden in het 'Joomla! Certification Program'. Dat betekent dat wij certificeringsexamens mogen afnemen namens het officiële Joomla! project.

    joomla learning partner horizontal

    14
    feb.
  • Vermeer view of delft uitsnede

    Gereedschap is zo goed als wie het gebruikt

    Bijna iedereen heeft wel eens een kwast vastgehouden. Het gereedschap is min of meer hetzelfde maar de resultaten zijn nogal verschillend, afhankelijk van wie de kwast hanteert. Van een geverfde muur tot en met de nachtwacht. De vraag is: naar welk resultaat ben je op zoek en wie kan dat voor je realiseren?

    12
    dec.
  • Safe

    Ja, Joomla! is veilig!

    Ja, Joomla! is veilig! Dat zeggen we niet zomaar. Miljoenen websites, grote bedrijven en organisaties maken gebruik van Joomla. Dat is natuurlijk niet zonder reden en dat zou niet zo zijn als het werkelijk onveilig was.

    6
    dec.
  • Templateclub

    Joomla! templates van template clubs zijn verschrikkelijk!

    Joomla templates van template clubs zijn verschrikkelijk goed voor iedereen die relatief goedkoop, snel en makkelijk een aardige website wil neerzetten. Ze zijn daarentegen verschrikkelijk slecht voor professionele websites met doelstellingen in termen van bezoekers en conversie.

    3
    okt.