2017 blog

Onze blog & nieuws


 • Op ons blog delen wij ons laatste nieuws en onze kennis

  Blijf ook op de hoogte via social media:

 • Joomla expert sessie

  Expert Sessie Joomla! Performance

  Bezoekers, Google en (uiteraard) jij willen graag een supersnelle website. Maar waarom is de snelheid van een website nou eigenlijk zo belangrijk? En hoe zorg je voor een snelle Joomla! site? In deze Expert Sessie nemen we een diepe duik in het onderwerp Joomla! Performance.

  23
  jun.
 • Rallymaniacs

  SEO case study: Waar is mijn mooie Google ranking gebleven?

  Bij Perfect Web Team doen we ook pure SEO projecten. In dit soort gevallen analyseren we (Joomla!) sites specifiek met een SEO vraagstelling en maken daar een rapportage met adviezen en “quick wins” voor.

  10
  apr.
 • Joomladagen 2017

  Perfect Web Team ♥ Joomla!Dagen 2017

  De Joomla!Dagen komen er weer aan! Dit jaar van 31 maart t/m 2 april in Zeist. Perfect Web Team is trotste gouden sponsor van de Joomla!Dagen 2017. Maar helpen uiteraard ook mee met de organisatie en verzorgen diverse presentaties.

  27
  feb.
 • Joomla learning partner

  Perfect Web Team is officieel Joomla! Learning Partner!

  Perfect Web Team is officieel Joomla! Learning Partner (oftewel JLP) geworden in het 'Joomla! Certification Program'. Dat betekent dat wij certificeringsexamens mogen afnemen namens het officiële Joomla! project.

  joomla learning partner horizontal

  14
  feb.
 • Vermeer view of delft uitsnede

  Gereedschap is zo goed als wie het gebruikt

  Bijna iedereen heeft wel eens een kwast vastgehouden. Het gereedschap is min of meer hetzelfde maar de resultaten zijn nogal verschillend, afhankelijk van wie de kwast hanteert. Van een geverfde muur tot en met de nachtwacht. De vraag is: naar welk resultaat ben je op zoek en wie kan dat voor je realiseren?

  12
  dec.
 • Safe

  Ja, Joomla! is veilig!

  Ja, Joomla! is veilig! Dat zeggen we niet zomaar. Miljoenen websites, grote bedrijven en organisaties maken gebruik van Joomla. Dat is natuurlijk niet zonder reden en dat zou niet zo zijn als het werkelijk onveilig was.

  6
  dec.
 • Templateclub

  Joomla! templates van template clubs zijn verschrikkelijk!

  Joomla templates van template clubs zijn verschrikkelijk goed voor iedereen die relatief goedkoop, snel en makkelijk een aardige website wil neerzetten. Ze zijn daarentegen verschrikkelijk slecht voor professionele websites met doelstellingen in termen van bezoekers en conversie.

  3
  okt.
 • No laundry

  Een website is geen wasmachine

  Je wasmachine is in principe een onveranderlijk apparaat dat een statische levensloop heeft. Hij is besteld, de volgende dag afgeleverd en neergezet en blijft zonder wijzigingen zo staan totdat we verhuizen of totdat het ding stuk is. Als dat laatste binnen de garantie periode valt dan mogen ze dat, gratis, komen oplossen. Waarom werkt dat niet hetzelfde voor mijn website?

  19
  sep.
 • Jug modules niels

  Joomla! Modules. Iedereen kan ze maken!!

  Dat was de titel van de presentatie van Niels van der Veer tijdens de Joomla User Group Amsterdam/Bussum bijeenkomst op ons kantoor. Dat het ontwikkelen van een module niet complex hoeft te zijn liet Niels tijdens deze bijeenkomst zien.

  30
  aug.
 • Joomladagen 2015

  Gouden sponsor van de Joomla!dagen #jd16nl

  Perfect Web Team is uiteraard weer van de partij op de Joomla!dagen 2016, 15 t/m 17 April te Woudschoten, Zeist! Als organisatoren, gouden sponsor en als sprekers!

  4
  apr.