2017 blog

Onze blog & nieuws


 • Op ons blog delen wij ons laatste nieuws en onze kennis

  Blijf ook op de hoogte via social media:

 • Expert sessie joomla seo

  Expert Sessie Joomla! SEO

  Vindbaarheid op het web is natuurlijk superbelangrijk voor vrijwel elke website, anders heb je een mooie website die niemand kan vinden. In deze Expert Sessie namen we een diepe duik in het onderwerp Zoekmachine Optimalisatie (SEO) voor Joomla.

  18
  mrt.
 • Safe

  Expert Sessie Joomla! Security

  Niets is vervelender dan een gehackte Joomla-website. "Maar Joomla is toch veilig?" Jazeker, Joomla! is veilig! Maar ook na de livegang zul je aandacht aan je Joomla-site moeten besteden. Op vrijdagmiddag 23 oktober gingen we uitgebreid in op het bouwen en onderhouden van een veilige Joomla-site tijdens de Expert Sessie Joomla Security.

  23
  okt.
 • Jug joomla acl

  Joomla! ACL tijdens JUG Amsterdam in Bussum

  Joomla Gebruikersgroep Amsterdam in Bussum? Ja, je leest het goed! Op maandag 31 augustus zal JUG Amsterdam plaatsvinden bij Perfect Web Team in Bussum. Sander Potjer zal tijdens deze avond uitgebreid in gaan op het gebruikersrechten systeem van Joomla.

  26
  aug.
 • Pwt bussum

  Perfect Web Team verhuisd naar de Bussumse watertoren

  Wij zijn verhuisd! Sinds 1 juli j.l. is Perfect Web Team gevestigd op een unieke locatie: de Bussumse watertoren. Een bijzondere oude watertoren die inmiddels is getransformeerd tot het duurzaamste kantoorgebouw van Nederland.

  6
  jul.
 • Joscar funx

  J.O.S.C.A.R voor Perfect Web Team tijdens J and Beyond

  Van 29 tot en met 31 mei 2015 vond in Praag de 6e editie plaats van de internationale Joomla!-conferentie J and Beyond. Traditiegetrouw worden tijdens dit evenement de "J.O.S.C.A.R.S." uitgereikt. Dit jaar viel Perfect Web Team in de prijzen met ons recente project voor FunX.nl!

  10
  jun.
 • Joomlamagazine 2015

  Perfect Web Team en het Handboek Joomla!

  In maart van dit jaar kwam het Handboek Joomla! uit, dat de Nederlandse Joomla-community heeft gemaakt samen met Webdesigner-magazine. Als initiatiefnemers, auteurs, redacteurs en sponsors hebben we een aardig aandeel gehad in dit handboek en zijn we zeer trots op het eindresultaat!

  2
  jun.
 • Joomladagen 2015

  10e editie van de Nederlandse Joomla!dagen

  2015 is voor het Joomla-project een bijzonder jaar, in september vieren we namelijk de 10e verjaardag van Joomla. In Nederland is er nog een extra jubileumfeest, want dit weekend is de 10e editie van de Nederlandse Joomla!dagen. Perfect Web Team is uiteraard van de partij!

  9
  apr.
 • Expert sessie joomla templating

  Expert Sessie Joomla! Templating

  Op 6 februari 2015 gaven we de Joomla Templating Expert Sessie. We presenteerde verschillende ‘bouwstenen’ die je voor een Joomla-template kunt gebruiken. Deze sessie ging over het bouwen van een modulair template dat je makkelijk kunt hergebruiken.

  6
  feb.
 • Sunrise

  Joomla! World Conference 2014

  Vergaderingen en presentaties in donkere en muffige vergaderzaaltjes met zwarte koffie, afgewisseld met uitzicht op het prachtige witte strand, met cocktails onder de palmbomen aan de azuurblauwe zee. Een ervaring van allerlei contrasten.

  1
  dec.
 • Expert sessie

  Expert Sessie Joomla! Usability

  Voor techneuten is Joomla een makkie, maar eindgebruikers worstelen vaker in het gebruik van Joomla. In deze Expert Sessie gingen we dieper in op het aanpassen van Joomla om de usability te vergroten: Instellingen in de Joomla core, handige extensies, template overrides met extra styling effecten maar ook programmeerwerk om de workflow te optimaliseren.

  24
  okt.