2017 blog

Onze blog & nieuws


 • Op ons blog delen wij ons laatste nieuws en onze kennis

  Blijf ook op de hoogte via social media:

 • Toevoegen artikel simpel

  Artikel toevoegen in Joomla, zo simpel!

  Het is tijd om de tien tips om Joomla gebruiksvriendelijker te maken uit mijn vorige blog in praktijk te brengen. We gaan het het toevoegen van een artikel via de frontend van Joomla sterk vereenvoudigen en gebruiksvriendelijker maken.

  10
  jul.
 • 10tips gebruiksvriendelijker

  10 tips om Joomla! gebruiksvriendelijker te maken

  Joomla is ontzettend flexibel en heeft heel veel mogelijkheden. Een nadeel hiervan is dat werken met Joomla complex kan overkomen omdat er zoveel keuzes qua instellingen en navigatie te maken zijn. Voor een Joomla specialist is dat vaak geen probleem, maar voor veel eindgebruikers kan het een struikelblok zijn.

  15
  mei
 • Joomlaismeer

  Joomla! is meer

  Met een aantal bekenden uit de Nederlandse Joomla community stonden we bij de controle van de boarding gate op Schiphol op weg naar de Joomla World Conference in Boston; “Zijn jullie collega's?″ “Euh, ja” “Voor welk bedrijf?” “Euh, nou nee, niet voor hetzelfde bedrijf” “Werken jullie samen?” “Euh, ja, soort van..” We keken elkaar aan; “Hoe gaan we dit nou uitleggen?”

  4
  apr.
 • Pwt buttons

  Welke button(s) passen het beste bij jou?

  Deze vraag stond op de kaart van Perfect Web Team met daarop zes verschillende buttons die iedere deelnemer van de Joomla!dagen in zijn of haar welkomstas vond. Gekozen kon worden uit "Joomla Administrator", "Joomla Builder", "Joomla Designer", "Joomla Developer", "Joomla Newbie" en "Joomla Lover".

  26
  mrt.
 • Joomladagen pwt

  Perfect Web Team Gouden Sponsor Joomla!dagen

  Al jaren werken Martijn en Sander van Perfect Web Team met veel plezier mee aan de organisatie van de Nederlandse Joomla!dagen. Dit jaar dragen wij ook financieel een steentje bij en is Perfect Web Team Gouden Sponsor.

  6
  mrt.
 • Pwt site live

  De vijf uitgangspunten voor onze eigen nieuwe website

  Vorige week vrijdag was het dan zover! Onze simpele en tijdelijke pagina is vervangen door deze nieuwe Joomla website. Afgelopen zomer zijn wij met Perfect Web Team van start gegaan, maar vanwege een paar grote projecten konden wij tot nu toe geen tijd vinden voor onze eigen website. Klanten gaan voor!

  23
  jan.
 • Joomladagen

  Joomla!dagen op 22 en 23 maart in Woudschoten, Zeist

  Het is weer zover! Op zaterdag 22 en zondag 23 maart 2014 zijn de Nederlandse Joomla!dagen, voor zowel de beginnende als de gevorderde Joomla gebruiker. Honderden Joomla gebruikers, ontwikkelaars en professionals komen naar Woudschoten in Zeist.

  10
  jan.
 • Bdumedia taart

  Taart van BDUmedia!

  Vanochtend ontvingen wij een smakelijke verrassing van BDUmedia, een lekkere slagroomtaart was bezorgd! Dit als dank voor de prettige samenwerking bij de introductie van vier nieuwe Joomla websites in de afgelopen maanden.

  9
  dec.
 • Jwc13

  Joomla! World Conference 2013 was weer bijzonder!

  Drie dagen met 9 keynotes, 82 parallele sesies, iedere avond een diner met borrel en een drukke Bug squashing sessie, er was veel te beleven en leren op de Joomla World Conference (JWC) 2013. Als mede-organisator mocht ik er bij zijn en ook Sander Potjer als lid van het CLT (Community Leadership Team) was er bij en presenteerde er de keynote "Joomla Volunteers portal".

  Bij deze een paar indrukken van deze wereld conferentie.

  14
  nov.