Joomla! Administrator
certificeringsexamen

Hartelijk dank voor je aanmelding voor de Joomla! Administrator certificeringsexamen. Je ontvangt per mail de bevestiging en factuur.
Tot op donderdag 17 mei 2018.

Word een gecertificeerd Joomla! beheerder! Toon met trots de Joomla! Administrator badge op je website en laat aan klanten en collega's zien dat je beschikt over grondige Joomla! kennis.
Op donderdagmiddag 17 mei 2018 kan je het Joomla! Administrator examen doen bij Perfect Web Team om zo deel uit te gaan maken van een selecte groep van Joomla! professionals.

Wat is het "Joomla! Certification Program"?

Het Joomla! Certification Program is opgezet om een standaard neer zetten waarbij het kennisniveau van Joomla! kan worden gemeten. Joomla! professionals met het certificaat hebben aantoonbare en grondige kennis van Joomla!. Potentiële klanten kunnen zo eenvoudiger de echte Joomla! experts kunnen vinden.

Meer informatie over het Joomla! Certification Program is te vinden op https://certification.joomla.org.

Wat moet ik weten over Joomla?

Voor het behalen van het Joomla! Administrator examen is alleen leren uit een boek niet voldoende. Je kennis en ervaring zal worden getest over onderwerpen als het installeren van Joomla!, het beheren en bewerken van artikelen, het beheren van gebruikers en de toegangsrechten, beveiliging en onderhoud, het beheer van extensies en nog veel meer.

joomla administrator exam topics

De onderwerpen van het Joomla! Administrator certificeringsexamen

Je kan je voorbereiden op het examen door de onderwerpen in de "Learning Guide" door te nemen. Heb je liever vooraf een training van ons om je optimaal voor te bereiden? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe wordt het examen afgenomen?

Na ontvangst met koffie/thee zullen we om 13:30 uur van start gaan met uitleg over hoe het examen wordt afgenomen en de zelf meegebrachte laptops voor het examen gereed maken voor het examen. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om nog vragen te stellen.

Rond 14:30 uur start dan het daadwerkelijke examen. Via een 'Safe Exam Browser' (SEB) krijg je 60 multiple choice vragen die je binnen 90 minuten moet beantwoorden. Mobieltjes, andere elektronische apparaten en aantekeningen zijn tijdens het examen niet toegestaan. De examinator zal hierop toezien en zorgt voor een rustige omgeving zodat je je volledig kan concentreren op het examen. Na afloop proosten we (hopelijk!) op het behalen van je certificaat!

Certified User Directory en een badge

Als je meer dan 80% van de vragen juist hebt beantwoord ben je een gecertificeerd Joomla! Administrator. Je naam wordt dan getoond in de Certified User Directory en mag je de badge op je website tonen.

certified administrator

Kosten voor het certificeringsexamen

De totaalprijs voor het Joomla! certificeringsexamen is 100 euro excl. BTW.

Hierin is de $ 55 opgenomen voor het volgen van het online examen. Dit bedrag gaat direct naar Open Source Matters, Inc. Verder zijn de handelingskosten, koffie/thee/fris en de examinator bij de totaalprijs inbegrepen.

Programma

13:00-13:30 uur Inloop met koffie/thee en een koekje
13:30-14:30 uur Voorbereiding examen
14:30-16:00 uur Examen

Aanmelden

Via het onderstaande formulier kan je je aanmelden voor het examen. Vooraf zul je van ons een factuur en nadere instructies voor de voorbereiding ontvangen. Het examen zal doorgang vinden bij ten minste 4 aanmeldingen.

Mocht je interesse hebben in het examen maar niet op deze datum kunnen? Laat het ons dan even weten. Ook als je nog andere vragen hebt.

Bedrijfsnaam
Invalid Input

Naam *
Voer je naam in

Adres *
Voer je adres in

Postcode *
Voer je postcode in

Plaats *
Voer je plaats in

E-mailadres *
Voer een geldig e-mailadres in

Uiterlijk 2 weken voor aanvang van het examen ontvang je een factuur voor 100 euro excl. BTW van Perfect Web Team. Deze dient vóór aanvang voldaan te zijn.

Joomla! Administrator
certificeringsexamen

Datum
donderdag 17 mei 2018

Tijd
13:00 - 16:00 uur

Locatie
Bussumse Watertoren
Perfect Web Team
Bussummergrindweg 1G
1406 NZ Bussum

Kosten
100 euro excl. BTW
(inclusief kosten examen)

Aanmelden

Joomla! Learning Partner

Joomla! Learning Partner

Perfect Web Team is Joomla! Learning Partner en mag de Joomla! certificeringsexamens afnemen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs, of neem contact met ons op!

Bel ons:
085 - 210 40 60

Mail ons:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.