Joomla is één van de populairste open source contentmanagementsystemen ter wereld. Miljoenen websites hebben Joomla als basis. Onze verklaring daarvoor: Joomla is gebruiksvriendelijk, flexibel en krachtig! Daarom is Joomla ideaal voor simpele tot en met zeer complexe websites.

Wij houden van Joomla!

Perfect Web Team is gespecialiseerd in Joomla. We werken samen met ontwikkelaars uit de hele wereld aan dit open source project. Zo verbeteren we constant ons eigen systeem en delen we dat systeem met miljoenen gebruikers.

Waarom Joomla!? Hierom!

Joomla! is Flexibel

Joomla is geschikt voor simpele tot en met zeer complexe websites. Het basissysteem heeft al heel veel mogelijkheden en is makkelijk uitbreidbaar en aanpasbaar. We kunnen Joomla exact aanpassen aan de wensen en eisen van jouw organisatie.

Joomla! is uitgebreid

De Privacy Tool Suite in verband met de AVG regelgeving, meertaligheid, toegangsbeheer en versiebeheer zitten standaard in het pakket. Daarnaast zijn er bijna 8000 uitbreidingen (extensies) beschikbaar in de Joomla! Extensions Directory™!

Joomla! is gebruiksvriendelijk

Joomla is makkelijk te beheren je hebt er geen speciale software voor nodig. Via de gebruiksvriendelijke interface kan je met Joomla zelf je website onderhouden.

Joomla! is veilig

Ja! Doordat miljoenen websites gebruik maken van Joomla worden eventuele "lekken" heel snel gevonden en gedicht. Via updates houdt Joomla hackers buiten de deur. Zorg dus altijd dat de laatste veiligheidsupdates voor Joomla en extensies geïnstalleerd zijn.

Joomla! bespaart kosten

Je betaalt geen licentiekosten voor Joomla. Kennis van het systeem is vrij beschikbaar via internet (in Engels en Nederlands). Je bent hierdoor niet afhankelijk van één partij voor de ondersteuning en ontwikkeling van je Joomla-website.

Wereldwijd Joomla! netwerk

Misschien wel de grootste kracht van Joomla: de wereldwijde community. Een groot netwerk van professionals en specialisten werkt samen in alle tijdzones en zorgen zo voor de nieuwste ontwikkelingen in Joomla.

Joomla! praat met andere systemen

Vaak is een website slechts een deel van een groter geheel. In een organisatie moeten allerlei systemen met elkaar samenwerken (bijvoorbeeld een CRM, andere webservices en API’s). Met voldoende informatie kunnen wij zo goed als alles koppelen en integreren met Joomla.

Joomla! is meertalig

Je beheert je site dus gewoon in je eigen taal (wel zo handig als je altijd al een hekel had aan Engels). Daarnaast is het ook mogelijk om meertalige website te maken met Joomla. Je kan teksten in verschillende talen plaatsen en gebruikers kunnen bij hun bezoek kiezen welke taal ze graag willen lezen.

Zoekmachines houden van Joomla!

De zoekmachines weten Joomla-sites uitstekend te vinden. Joomla heeft bovendien nog een arsenaal aan gereedschap om je SEO (Search Engine Optimization) tot in de puntjes te verzorgen.

Joomla! kan klein, maar ook gróót

Grote websites met veel content en koppelingen presteren ook fantastisch met Joomla. Bijvoorbeeld NPORadio1, NPORadio2, NPO3FM, Peugot.com, Exact.com en vele anderen. Ebay, Citibank en Politie België kozen Joomla als basis voor hun intranet.

Ben jij ook overtuigd van de kracht van Joomla?

Laat dat dan vooral weten! Twitter het, ‘like’ het, of ga naar de website www.joomla.org. Vind je Joomla leuk en wil je er meer mee doen? Kijk dan eens www.joomlacommunity.eu.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs, of neem contact met ons op!

Bel ons:
085 - 210 40 60

Mail ons:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.