Robin

Robin Poort

Robin is de ideale frontender. Geschoold als vormgever én frontend webdeveloper! Dit is ideaal omdat hij snapt dat wat hij ontwerpt ook gebouwd zal moeten kunnen worden.

Robin is verder inmiddels gespecialiseerd in toegankelijkheid, website performance, 'content first' en 'responsive design'. Door kwalitatief onderzoek met gebruikerstesten weet hij wat, vaker wel dan niet, werkt op de websites die hij bedenkt.


Na 3 jaar werken met een eigen contentmanagementsysteem, ontdekte Robin in 2009 dat Joomla veel functionaliteiten had die hij zelf aan het ontwikkelen was dus heeft zich daar toen op gericht.

In 2010 richtte Robin met drie collega's de eerste Nederlandse Joomla-templateclub op. Ook heeft hij op diverse Nederlandse en Internationale conferenties gesproken over Joomla, frontend webdevelopment en de combinatie van die twee.

Voordat Robin zich helemaal richtte op websites bouwen en ontwerpen, heeft hij Grafische vormgeving gestudeerd aan zowel het Grafisch Lyceum Utrecht als de Hoge School voor de Kunsten Utrecht. Die studie komt hem dus nog steeds goed van pas bij het omzetten van ontwerp naar code.

Robin Poort

Amazing Master Frontdev

Telefoonnummer:

085 - 210 40 60