30 Joomla! upgrades voor Exact

30 Joomla! upgrades voor Exact

Exact is een beursgenoteerd bedrijf dat software ontwikkelt, gericht op de ondersteuning van voornamelijk het midden- en kleinbedrijf. Na de eerdere succesvolle migratie van Exact.nl mochten we dertig andere Joomla websites upgraden en het projectmanagement rond de upgrades verzorgen.

De uitdaging

Exact heeft tientallen Joomla websites in gebruik voor de diverse (landen)sites. Een groot deel daarvan maakte gebruik van Joomla 2.5. Perfect Web Team is gevraagd om de upgrades uit te voeren van ruim 30 Joomla 2.5 sites naar Joomla 3

Elke website heeft een eigen webteam dat verantwoordelijk is voor de website. Wij verzorgden de communicatie en het projectmanagement rond de migraties.

De oplossing

Voor het uitvoeren van de upgrades hebben wij een draaiboek gemaakt dat voor iedere site gelijk was. Zo was het voor alle betrokken personen duidelijk wat er zou gaan gebeuren en kon het testen van de website ingepland worden. Op deze manier konden we in enkele maanden tijd alle sites upgraden naar de meest recente Joomla versie.

Het resultaat

Alle upgrades zijn succesvol uitgevoerd en volgens de planning verlopen.

Bezoek de website

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs, of neem contact met ons op!

Bel ons:
085 - 210 40 60

Mail ons:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.