Joomla! extensie voor de FunX DiXte 1000

In de week van 17 t/m 22 november zond radiozender FunX de DiXte 1000 uit, de duizend populairste FunX-tracks gekozen door de luisteraars. Voor het verzamelen van stemmen en het tonen van de uiteindelijke lijst ontwikkelende wij een Joomla site met maatwerk Joomla extensie.

Stemmen op tracks

In de weken voorafgaand aan de FunX DiXte 1000 selecteren de luisteraars van FunX een onbeperkt aantal favoriete tracks met de mogelijkheid om de selectie toe te lichten. De ruim 2000 tracks waaruit gekozen kan worden is te doorzoeken op artiest en titel van track, en heeft diverse sorteer en weergave opties. Als een track ontbreekt stuurt de luisteraar via een formulier de suggestie voor een track in.

Na het stemmen krijgt de luisteraar zijn of haar stemlijst te zien op een pagina met een unieke URL. Deze pagina is te delen op Facebook en Twitter zodat anderen kunnen zien wat iemands favoriete tracks zijn en zelf ook stemmen.

De DiXte 1000 lijst

Na sluiting van de mogelijkheid om te stemmen toont de website de uiteindelijke FunX DiXte 1000. Van iedere track is de videoclip te bekijken door op de artiest te klikken en kan er gezocht worden op artiest en track om te kijken waar je favoriete track terecht is gekomen in de DiXte 1000.

De website

De doelgroep van FunX maakt veel gebruik van mobiele telefoons. De DiXte 1000 website is daarom responsive. Zowel desktops, tablets en telefoons krijgen een geoptimaliseerde weergave aan de hand van de beschikbare schermruimte en ook het selecteren van de tracks is mogelijk via mobiele telefoons.

Bezoek de website

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs, of neem contact met ons op!

Bel ons:
085 - 210 40 60

Mail ons:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.