Nieuwe Joomla! website voor ANWB Golf

Nieuwe Joomla! website voor ANWB Golf

ANWB Golf is de grootste én actiefste (digitale) golfclub van Nederland. Met inmiddels meer dan 30.000 leden heeft ANWB Golf een prominente rol binnen de totale Nederlandse golfwereld ingenomen en het ledenaantal is nog altijd groeiende. Wij hadden al eerder de Joomla website gemaakt en mochten deze nu vernieuwen.

De uitdaging

ANWB Golf wilde een website die eenvoudig te beheren is en die bovendien als goede basis kon dienen voor toekomstige ontwikkelingen.

Quavorm was benaderd voor het maken van een nieuw ontwerp voor de website en heeft ons opnieuw gevraagd de ontwikkeling in Joomla te doen.

Al vroeg in het ontwerpproces zijn wij met elkaar om de tafel gaan zitten. Zo konden wij actief meedenken over hoe specifieke wensen het beste uitgewerkt konden worden. Zo hebben wij bijvoorbeeld een oplossing aangedragen waarbij golfbanen centraal staat en alle wedstrijden, golflessen, kortingen, aanbiedingen en reizen hieraan gekoppeld zijn. Met deze nieuwe opzet hoeft content zoals een golfbaan niet langer op meerdere locaties ingevoerd te worden.

Het resultaat

Een nieuwe website voor ANWB Golf op basis van Joomla, met diverse maatwerk aanpassingen. Zoals bijvoorbeeld een manier om de Golf acties automatisch te importeren in het externe nieuwsbriefsysteem. Sinds de nieuwe site live is ziet ANWB Golf dat de site vele malen beter vindbaar is in de zoekmachines.

Bezoek de website

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs, of neem contact met ons op!

Bel ons:
085 - 210 40 60

Mail ons:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.