Meertalige Joomla! website voor Crestcom International

Meertalige Joomla! website voor Crestcom International

Crestcom International is een wereldwijde franchise organisatie en geeft leiderschapstrainingen in meer dan 65 landen en in meer dan 25 talen. Wij ontwierpen en ontwikkelden een meertalige Joomla website voor de marketing en ondersteuning van de training wereldwijd.

De uitdaging

De bestaande Joomla 1.5 website rond de managementtraining van Crestcom was inmiddels aan vernieuwing toe. Wij werden gevraagd om een voorstel voor het websiteontwerp te doen en de techniek achter de website te vernieuwen.

Naast de Joomla migratie naar Joomla 2.5 met duizenden gebruikers moest de website flink onder handen worden genomen. De wens was om de website voor ieder land specifiek, en in de eigen taal beschikbaar te maken.

De franchisehouders moeten ook de eigen contactgegevens kunnen bijwerken en zorgen dat aanvullende downloads voor de deelnemers van de trainingen beschikbaar zijn.

Het resultaat

Na enkele maanden ontwikkeling konden wij een compleet nieuwe website opleveren die voor meer dan 65 landen en 25 talen geschikt is gemaakt.

Hiervoor hebben wij een maatwerk vertaalsysteem ontwikkeld. Vertalers zien in het Joomla beheer aan de linkerzijde het Engelse origineel en aan de rechterzijde wordt de vertaling geplaatst. Daarbij kunnen ze alleen de toegewezen taal aanpassen. Compleet met dashboard, zodat de voortgang van het vertalen gevolgd kan worden.

Ook hebben wij een speciale extensie gemaakt die Joomla geschikt maakt om URL's per land te genereren, in plaats van per taal. Tevens met ondersteuning voor landen met meerdere talen (zoals België). Dit website detecteert automatisch het juiste land en taal.

Feedback has been extremely positive, and I myself think that the site is wonderful.

Jenny Smulow, Distributor Relations Manager, Crestcom International

De website is erg goed ontvangen door de franchisehouders en deelnemers wereldwijd. De nieuwe strategie van sites per land zorgt er bovendien voor dat de leiderschapstraining veel beter vindbaar is via de zoekmachines.

Bezoek de website

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs, of neem contact met ons op!

Bel ons:
085 - 210 40 60

Mail ons:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.