Nieuwe opbouw vereniginghogescholen.nl

Nieuwe opbouw vereniginghogescholen.nl

De website van de Vereniging Hogescholen, de belangen- en werkgeversvereniging van de Nederlandse hogescholen, was verouderd en niet meer functioneel.  Een snelle migratie naar de laatste versie van het Joomla CMS was gewenst. Bovendien was het nodig om het content management te verbeteren en het beheer gemakkelijker en flexibeler te maken.

De uitdaging

In korte tijd moesten we alle content (vanaf 2004!) uit de verouderde site overzetten naar het nieuwe Joomla CMS en opnieuw structureren. Bovendien zaten in de oude website diverse maatwerk oplossingen die niet volgens de Joomla standaarden gemaakt waren. Hierdoor waren die alleen in de code aanpasbaar.

De vormgeving moest onveranderd blijven dus deze hebben we op een paar kleine verbeteringen na, hetzelfde gehouden.

Het resultaat

Naast het uitvoeren van een snelle omzetting hebben we extra gekeken naar een betere inrichting van de beheeromgeving. Door in de nieuwe site wel optimaal gebruik te maken van de Joomla mogelijkheden zijn aanpassingen vanaf nu gewoon in de back-end te maken.

Door de vernieuwing van het CMS en door wat kleine ingrepen kan de site nu weer makkelijk onderhouden worden met bovendien meer functionaliteit.

Bezoek de website

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs, of neem contact met ons op!

Bel ons:
085 - 210 40 60

Mail ons:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.