Nieuwe website Hiemstra en De Vries

Nieuwe website Hiemstra en De Vries

Hiemstra en De Vries is een organisatie- en adviesbureau die werken aan het verbeteren van de publieke sector. De website was niet meer van deze tijd en had in alle opzichten een opfrisbeurt nodig. Wij mochten bouwtekeningen maken voor de website, hun huisstijl toepassen en deze uiteindelijk uitwerken in Joomla. 

De uitdaging

Een adviesbureau advies geven is een uitdaging op zich. De specifieke wensen en hoge eisen brachten begrijpelijkerwijs meerdere iteraties met zich mee. 

De nieuwe site moest veel beter laten zien en weerspiegelen waar dit adviesbureau voor staat. Behalve een fris ontwerp moest er meer actuele content getoond gaan worden. De prioriteit van doelgerichte en actuele content is nu aanzienlijk hoger. Met blogs over allerlei thema's, kennisgebieden en nieuws op datum en per medewerker.  

Wij mochten de wensen en eisen vertalen in wireframes. Aan de hand daarvan hebben we een grafisch ontwerp gemaakt dat is omgezet naar een Joomlasite. Daarbij hebben we de mogelijkheden van Joomla optimaal benut zodat er geen aanvullende extensies nodig waren.

Het resultaat

Een vriendelijke en frisse site met actuele en doelgerichte informatie.

Wij kijken terug op een fijne samenwerking waarin wij een aantal maal versteld hebben gestaan van jullie kunde met Joomla. Alsof jullie kunnen toveren.

Sebastiaan van den Bogaard, organisatieadviseur bij Hiemstra en De Vries

 

Bezoek de website

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs, of neem contact met ons op!

Bel ons:
085 - 210 40 60

Mail ons:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.