Optimalisatie en verbetering amref.nl

Optimalisatie en verbetering amref.nl

AMREF Flying Doctors werkt aan een betere gezondheid in Afrika. Hun Joomla website was traag, niet meer up-to-date en onhandig ingericht. Kortom: We moesten snel migreren naar de laatste Joomla versie. Bovendien was het nodig om het content management te verbeteren en het beheer gemakkelijker en flexibeler te maken.

De uitdaging

In korte tijd moest alle content uit de verouderde site overgezet worden naar het nieuwe Joomla CMS. De content zat in de Joomla extensie K2, dit hebben wij gemigreerd naar de Joomla core artikelen. Verder moest de inrichting vereenvoudigt worden zodat de site makkelijker te beheren is.

Het template was erg traag, verre van optimaal. De vormgeving moest in grote lijnen hetzelfde blijven, we hebben het template dus omgezet in een maatwerk template dat volledig geoptimaliseerd is en geen overbodige bestanden meer laad. 

Het resultaat

Naast het uitvoeren van een snelle omzetting hebben we extra gekeken naar een betere inrichting van de beheeromgeving.

Zo snel mogelijk live, want ik vind het er erg fris en fijn uitzien!

Amy Greve, AMREF Flying Doctors

Door de vernieuwing van het CMS en door verdere verbeteringen kan de site nu weer makkelijk onderhouden worden met bovendien flexibiliteit voor toekomstige wensen.

Bezoek de website

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs, of neem contact met ons op!

Bel ons:
085 - 210 40 60

Mail ons:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.