Vier Joomla! websites voor SVS

Vier Joomla! websites voor SVS

Stichting Vakinformatie Siergewassen publiceert in samenwerking met BDUmedia een viertal vakbladen met bijbehorende websites. Deze laatste waren toe aan vernieuwing en modernisering. Bovendien moesten de vele artikelen door middel van een login exclusief gemaakt worden, voor abonnees op de bladen.

De uitdaging

Met meerdere belanghebbenden, technische leveranciers en hoofdredacteuren, een nieuwe, flexibele website basis bouwen voor de vier nieuwe websites van Stichting Vakinformatie Siergewassen.

  • bloemenblad.nl
  • deboomkwekerij.nl
  • tuinenlandschap.nl
  • vakbladvoordebloemisterij.nl

Geschikt voor alle schermresoluties (responsive), gekoppeld aan diverse andere interne en externe systemen zoals Woodwing (redactiesysteem), AdDynamics (advertentie banners), nieuwsbrieven en abonnee bestanden. Verder van belang: Veiligheid, snelheid en schaalbaarheid, in verband met de vele duizenden artikelen.

Alle vier de websites moesten exact volgens planning live gezet worden. Zonder uitzondering om dat er diverse (marketing) acties aan gekoppeld waren, waaronder login codes die met ouderwetse post naar de abonnees werd verzonden.

Het resultaat

Strakke, goed functionerende en snelle sites die volgens planning opgeleverd zijn.

Ik wilde even zeggen dat ik de website van Bloem en Blad heel erg mooi vind! Jullie hebben (wederom) mooi werk afgeleverd!

Marion van Loenen

Een zeer interessant project met een mooi eindresultaat in samenwerking met Stichting Vakinformatie Siergewassen, BDUmedia en een team van Joomla professionals:

Web-effect, Anja Hage

Yireo, Jisse Reitsma

Bezoek de website

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs, of neem contact met ons op!

Bel ons:
085 - 210 40 60

Mail ons:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.