Perfect web team 2018

Op zoek naar dé Joomla! en Craft specialist?

Perfect Web Team is een enthousiast team van specialisten in de open source CMS’en Joomla en Craft.

Dáárom Joomla!


Joomla is één van de populairste open source contentmanagementsystemen ter wereld. Miljoenen websites hebben Joomla als basis. Onze verklaring daarvoor: Joomla is gebruiksvriendelijk, flexibel en krachtig! Daarom is Joomla ideaal voor simpele tot en met zeer complexe websites.

Wij houden van Joomla!

Joomla is meer dan alleen een technische oplossing voor een website. Het is ook een wereldwijde community, een netwerk van professionals, specialisten en enthousiastelingen die vrijwillig bijdragen aan het project om het nog beter, leuker en mooier te maken.

Er zit niet één bedrijf achter Joomla maar heel veel bedrijven, organisaties, teams en zelfstandigen, die allemaal willen dat Joomla de beste oplossing is en blijft.

De kracht en saamhorigheid die deze community heeft is het best voelbaar bij conferenties zoals de Joomla World Conference, J and Beyond en natuurlijk onze eigen Nederlandstalige Joomladagen.

Wij zijn als Perfect Web Team trots dat wij hier een rol in kunnen en mogen spelen.

Joomla! is uitgebreid

De Privacy Tool Suite in verband met de AVG regelgeving, meertaligheid, toegangsbeheer en versiebeheer zitten standaard in het pakket. Daarnaast zijn er bijna 8000 uitbreidingen (extensies) beschikbaar in de Joomla! Extensions Directory™!

Joomla! is veilig

Ja! Doordat miljoenen websites gebruik maken van Joomla worden eventuele "lekken" heel snel gevonden en gedicht. Via updates houdt Joomla hackers buiten de deur. Zorg dus altijd dat de laatste veiligheidsupdates voor Joomla en extensies geïnstalleerd zijn.

Joomla! bespaart kosten

Je betaalt geen licentiekosten voor Joomla. Kennis van het systeem is vrij beschikbaar via internet (in Engels en Nederlands). Je bent hierdoor niet afhankelijk van één partij voor de ondersteuning en ontwikkeling van je Joomla-website.

Wereldwijd Joomla! netwerk

Misschien wel de grootste kracht van Joomla: de wereldwijde community. Een groot netwerk van professionals en specialisten werkt samen in alle tijdzones en zorgen zo voor de nieuwste ontwikkelingen in Joomla.

Zoekmachines houden van Joomla!

Zoekmachines weten Joomla-sites uitstekend te vinden. Joomla heeft bovendien een arsenaal aan gereedschap om je SEO (Search Engine Optimization) tot in de puntjes te verzorgen.

Joomla! kan klein, maar ook gróót

Bijvoorbeeld NPO Radio1, NPO Radio2, NPO 3FM, Peugot.com, Exact.com en vele anderen. Ebay, Citibank en Politie België kozen Joomla als basis voor hun intranet.

Op zoek naar dé Joomla specialist?

Met onze jarenlange ervaring kent Joomla echt geen geheimen meer voor ons. Neem contact met ons op om jouw Joomla uitdaging met ons door te nemen!

Dáárom Craft!


Craft is voor maatwerk opdrachten de meest flexibele en meest actuele oplossing. Met Craft kan alles dat ook met Joomla kan maar de core is wat moderner en slanker, het heeft niet allerlei functionaliteiten meteen “out of the box” maar deze zijn relatief eenvoudig toe te voegen door de Craft specialist.

Craft CMS biedt kwaliteit voor professionals

Achter het Craft CMS zit een professioneel team dat continu doorontwikkeld aan deze krachtige tool die voor developers meer mogelijkheden biedt om mooie functionaliteiten te bouwen.

Craft is gebruiksvriendelijk

De interface van Craft wordt op maat voor jou gemaakt en is daarom bijzonder gebruiksvriendelijk.

Craft Live Preview

Wil je meteen zien hoe je nieuwe content of de aanpassing in je content er uit komt te zien op je website? Craft heeft de beste “Live Preview” die er is.

Craft Image Editor

Wil je foto’s makkelijk toevoegen? Craft heeft een “image editor” die voor alle webredacteuren snel favoriet is.

Craft biedt bouwblokken

In Craft maak je eenmalig de bouwblokken die je voor jouw website nodig hebt en vervolgens kun je die heel handig steeds opnieuw hergebruiken.

Op zoek naar dé Craft specialist?

Met ons enthousiasme voor dit moderne CMS zien wij vele mogelijkheden en kansen. Neem contact met ons op om jouw Craft uitdaging met ons door te nemen!

Kiezen tussen Joomla! en Craft


Voor de bezoekers van jouw website, en in het bijzonder jouw doelgroep, zal het niks uitmaken welk CMS je kiest. Zij zouden het verschil niet eens mogen zien.

Je bezoeker wil op de website weten wat ze daar kunnen vinden of doen en wel zo snel mogelijk.

Dat kan in Craft of Joomla allebei, mits ze maar goed worden opgebouwd en ingericht. De keuze gaat dus over de achterkant en hoe jouw organisatie wil werken. Op de korte en lange termijn. Beide systemen hebben hierbij voor en nadelen.

Wij helpen je graag kiezen door de juiste vragen te stellen en de kosten en baten analyse te maken.

Craft, Joomla of toch WordPress? Lastige keuze?

De keuze voor een goed contentmanagementsysteem is belangrijk. Maar nog belangrijker is de keuze voor een goede implementatiepartner! Wij maken graag kennis om te helpen hierin de keuze eenvoudig te maken!