Advies nodig?

Perfect Web Team helpt je graag! Wij helpen je met je online strategie en de perfecte website. Wat de perfecte website is voor jou gaan we samen ontdekken.

De perfecte website

Het multidisciplinaire Perfect Web Team heeft jarenlange ervaring met het maken van de perfecte websites. Wat de perfecte website is voor jou, of nog beter: voor je doelgroep, gaan we samen ontdekken.

Inventarisatie

Ieder project begint met het in kaart brengen van de situatie. Wat zijn de doelen, wensen en eisen? Wat heeft prioriteit, wat is het budget en wat is de gewenste planning?

Joomla! advies

In het bijzonder kan Perfect Web Team je advies geven over het inzetten en verbeteren van Joomla in iedere situatie op het web.

Een bestaande Joomla website waar functionaliteiten aan toegevoegd moeten worden? Of is de ontwikkeling van een Joomla website vastgelopen? De Joomla experts van Perfect Web Team geven advies over de beste aanpak en oplossingen.

Dankzij onze jarenlange Joomla ervaring hebben wij al talloze situaties meegemaakt waardoor wij weten wat níet en vooral wat wél zal werken. Met deze kennis helpen wij ieder Joomla project graag verder!

Joomla! audits & best practices

Niet tevreden over de performance van de huidige Joomla website? Is de website slecht vindbaar in de zoekmachines? Laadt de website traag in?

Perfect Web Team voert audits uit waarbij wij de Joomla website op één of meer gewenste aspecten analyseren. Onze rapportage toont een benchmark en geeft suggesties en punten ter verbetering.

Joomla! projectmanagement

Wij pakken graag grote Joomla projecten aan waarbij meerdere partijen en disciplines betrokken zijn. Met veel projectervaring en met gezond verstand zorgen wij ervoor dat de afspraken worden nagekomen binnen afgesproken tijd en budget.

De perfecte website bestaat niet

Er kan altijd iets beter! En daar helpen wij graag bij.

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs, of neem contact met ons op!

Bel ons:
085 - 210 40 60

Mail ons:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.