Grafisch ontwerp

Die eerste indruk van een bezoeker op de website, dat moet natuurlijk meteen de juiste zijn. Wij ontwerpen passende en professionele websites en huisstijlen.

Ontwerpen van websites

Het ontwerpen van een website begint met het helder krijgen van het beoogde resultaat. Dit bepalen wij door de doelgroep, doelstellingen, verwachtingen en wensen in kaart te brengen tijdens een eerste gesprek. Zo kan er meteen kennis gemaakt worden met ons team van specialisten.

Wireframes, de bouwtekening van de website

Aan de hand van het gesprek stellen wij de structuur van de website vast, welke pagina’s er moeten komen, hoe de indeling van die pagina’s wordt en hoe de navigatiestructuur in elkaar moet zitten. Dit resulteert in zogenaamde 'wireframes', de bouwtekeningen van de website. Zo ontstaat er een eerste beeld van hoe de website er uiteindelijk uit komt te zien.

Grafisch ontwerp, de visuele laag

Na het bespreken van de wireframes gaan wij verder met volgende stap: het grafisch ontwerp, de visuele laag over de website. Wij zorgen voor een professionele uitstraling die aansluit bij het doel en de doelgroep van de website. Dit stemmen wij af op een eventueel aanwezige huisstijl. Als het grafisch ontwerp is goedgekeurd wordt dit omgezet naar een Joomla template.

Huisstijl ontwerp

Als er nog geen huisstijl aanwezig is ontwerpen wij graag één of meerdere concepten voor een logo en huisstijl. De concepten worden in meerdere feedback rondes geëvalueerd en geoptimaliseerd totdat het definitieve ontwerp naar wens is.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs, of neem contact met ons op!

Bel ons:
085 - 210 40 60

Mail ons:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.