Joomla! ondersteuning

Kom je ergens niet uit? Een aanpassing nodig op de website? Wij zijn beschikbaar om je snel en vakkundig te ondersteunen met Joomla!

Ondersteuning door Joomla! specialisten

Na oplevering van een website ontwikkeld door Perfect Web Team kunnen wij ook de ondersteuning en verdere doorontwikkeling van functionaliteiten verzorgen. Een goede website is immers voortdurend in ontwikkeling. Doordat wij alle specifieke kenmerken van de website kennen is het mogelijk om aanpassingen snel en vakkundig uit te voeren.

Natuurlijk is Joomla uitermate geschikt om in eigen beheer veel aanpassingen door te voeren. Voor websites met webteams kunnen wij als fallback dienen en voorzien in technische ondersteuning.

Bestaande Joomla! website

Professionele ondersteuning nodig bij een bestaande Joomla website? Ook dan helpt Perfect Web Team graag. Wij zullen dan eerst bekijken hoe de website in elkaar zit en wat eventuele verbeterpunten zijn.

Strippenkaarten

Voor de Joomla ondersteuning bieden wij strippenkaarten aan. Hiermee helpt Perfect Web Team je snel en effectief tegen een gereduceerd uurtarief. De maximale responstijd is één werkdag en wij geven voor aanvang van de werkzaamheden een schatting van de benodigde tijd door als dit meer dan 2 uur bedraagt.

Een strippenkaart is maximaal twaalf maanden geldig. De werkzaamheden worden afgeschreven in blokken van 10 minuten en worden bijgehouden in rapportages, die online in te zien zijn. Zodra een strippenkaart leeg is, sturen wij een eindrapportage van de uitgevoerde werkzaamheden.

Interesse in een strippenkaart?

Neem contact met ons op voor het bestellen van een Joomla strippenkaart.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs, of neem contact met ons op!

Bel ons:
085 - 210 40 60

Mail ons:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.