Joomla! ontwikkeling

Perfect Web Team is gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte Joomla websites die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en laatste trends.

De perfecte Joomla! oplossing

Wij volgen de laatste trends op het gebied van webtechnologie√ęn, marketing, vormgeving en natuurlijk Joomla en passen deze dan ook graag toe om zo de perfecte oplossing te realiseren.

Website ontwikkeling

Alle websites die wij ontwikkelen zijn voorzien van Joomla. Joomla is breed inzetbaar voor allerlei type websites zoals corporate websites, campagne en actie websites, portal websites en community platform websites. Onze websites zijn superveilig, snel, zoekmachinevriendelijk en voldoen aan de laatste webstandaarden.

Perfect Web Team zorgt er graag voor dat een Joomla website volledig aansluit op de eisen en wensen van een klant. Wij vinden het belangrijk om het publiceren en beheren van content door de gebruiker zo eenvoudig mogelijk te maken.

Extensie ontwikkeling

Er zijn duizenden extensies voor Joomla op de markt die extra functionaliteiten toevoegen. Toch kan het zijn dat deze extensies niet volledig aansluiten op de eisen en wensen of dat de website gekoppeld moet worden met een CRM, facturatie, nieuwsbrief of supportsysteem.

In dat geval ontwikkelen wij maatwerk extensies die volledig voldoen aan de specificaties. Zo koppelen en integreren wij de website binnen de bestaande structuren en workflows van onze klanten. De Joomla extensies ontwikkelen wij bovenop het Joomla framework en voldoen aan de Joomla standaarden en richtlijnen.

Template ontwikkeling

Bij Perfect Web Team werken wij niet met standaard Joomla templates. Wij bouwen hoogwaardige templates op maat. Hiervoor hebben wij een solide basis ontwikkeld die geoptimaliseerd is voor het snel laden van pagina's. Bovendien maken wij zoveel mogelijk gebruik van nieuwe standaarden als HTML5 en CSS3.

Nadat wij een website hebben ontworpen, of een ontwerp aangeleverd krijgen, zetten wij dit 1 op 1 om naar een Joomla template. Hierbij gelden geen restricties en ieder ontwerp kan worden omgezet. Bovendien zijn onze templates 'responsive' waardoor de websites ook geschikt zijn voor bezoekers met een mobiel of tablet.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs, of neem contact met ons op!

Bel ons:
085 - 210 40 60

Mail ons:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.