Joomla! training

Wij geven Joomla trainingen die specifiek zijn afgestemd op de situatie. Haal het maximale uit Joomla en breng de kennis direct in praktijk!

Joomla! trainingen op maat

Het is prettig als gebruikers van een Joomla website het maximale rendement uit de website kunnen halen. Perfect Web Team verzorgt trainingen op maat, voor groepen of 1 op 1. Dat kan bij ons in Bussum of op locatie.

Onze ervaren Joomla specialisten trainen de gebruiker aan de hand van de eigen website. Wij laten zien hoe de gebruiker optimaal met Joomla omgaat voor het uitvoeren van bijvoorbeeld redactie- en beheertaken. Dit wordt gelijk in de praktijk gebracht, kortom met direct resultaat!

Programma, kosten en tijdsduur

Wij bieden Joomla trainingen aan voor verschillende type gebruikers van de website, zoals voor redacteuren en webbeheerders. Dit kunnen korte introductietrainingen zijn of meerdaagse intensieve trainingen. Perfect Web Team biedt om die reden geen standaard trainingsprogramma aan maar stemt de trainingen af op de specifieke situatie en wensen.

De kosten van de Joomla training zijn afhankelijk van het aantal benodigde uren, het aantal deelnemers en de locatie van de training.

Interesse in Joomla! training?

Wij maken graag een passend voorstel afgestemd op de specifieke wensen en leerdoelen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs, of neem contact met ons op!

Bel ons:
085 - 210 40 60

Mail ons:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.