Perfect Web Team is een enthousiast team van dé Joomla specialisten. Wij zorgen voor de perfecte website. Wij zijn continu bezig met de nieuwe ontwikkelingen op het web. Daar spelen wij graag op in en kiezen voor toegevoegde waarde voor onze klant.

Team van Joomla! specialisten

Alleen ben je goed, samen zijn wij beter. Als team van Joomla specialisten met jarenlange ervaring, verbeteren, inspireren en vullen wij elkaar aan.

Behalve met deze vaste leden werken wij geregeld samen met andere experts uit ons vakgebied. Door ons uitgebreide (inter)nationale netwerk werken wij ook regelmatig aan grensoverschrijdende projecten.

Wij werken aan Joomla!

Wij zijn zeer betrokken en actief voor het Joomla project. Wij vervullen diverse rollen in de Joomla organisatie, delen onze kennis, geven presentaties en trainingen, helpen met het oplossen en testen van bugs én organiseren bijeenkomsten en events.

Joomla is meer dan alleen een technische oplossing voor een website. Het is ook een wereldwijde community, een netwerk van professionals, specialisten en enthousiastelingen die vrijwillig bijdragen aan het project om het nog beter, leuker en mooier te maken.

Er zit dus niet één bedrijf achter Joomla maar heel veel bedrijven, organisaties, teams en zelfstandigen, die allemaal willen dat Joomla de beste oplossing is en blijft.

De kracht en saamhorigheid die deze community heeft is het best voelbaar bij conferenties zoals de Joomla World Conference, J and Beyond en natuurlijk onze eigen Nederlandstalige Joomladagen.

Wij zijn als Perfect Web Team dan ook zeer trots dat wij hier een rol in kunnen en mogen spelen.

Waarom kiezen voor Perfect Web Team?

Wij gaan voor de beste oplossing! Niet voor niets zijn wij dé Joomla specialisten van het land.

Full service

Perfect Web Team is een full service internetbureau: je kan bij ons terecht voor advies, ontwerp, ontwikkeling, ondersteuning en onderhoud van Joomla websites.

Hoge kwaliteit

Wij zijn Joomla professionals en ontwikkelen websites van hoge kwaliteit. Omvangrijke en complexe projecten zijn gerust aan onze specialisten toe te vertrouwen.

Slim en innovatief

Joomla kent voor ons geen grenzen. Wij bedenken graag slimme en innovatieve oplossingen die exact op de wensen aansluiten. Zo halen wij het maximale uit Joomla.

Joomla ervaring

Onze Joomla ervaring is uitgebreid, ons portfolio breed. Corporate websites, intranetten, community’s en campagnes. Van klein tot groot, van simpel tot complex.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs, of neem contact met ons op!

Bel ons:
085 - 210 40 60

Mail ons:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.